istanbul gergi tavan fiyatlarında kampanya milyonlarca model

Gergi tavan sistemi, sıra dışı yapısı ile ısıtılarak istenilen forma girebilen, gergi tavanlarda çeşitli renk ve dokularda özel alüminyum profillerine gerilerek uygulanması tekniğidir. Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi radyuslu uygulamalara olanak sağlar. Bu esneklik sayesinde her projede kendine has, tavan ve duvarlarda özgün tasarım imkanı sunar. Gergi tavanı sadece görsel bir yapı ya da malzeme olarak düşünmeyin, burada sağlık ve hijyen de olmazsa olmazlar arasında.
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte gergi tavan sistemleri de gelişti ve artık günümüzdeki halini aldı. PVC membranlarla birlikte hijyenik, steril, yalıtımı sağlayan ve şıklığı artıran bir hal almaya başladı. Gergi tavanın hem şık hem de esnek bir yapıya sahip olması ve fiyat avantajı en çok tercih edilen dekoratif aksesuarlardan biri olmasını sağlamıştır.
Eşsiz tavan çözümümüz, beyaz mat tavandan tamamen aydınlatılmış tavanlara veya duvarlara, baskılı tavanlara, akustik tavanlara ve çok daha fazlasına kadar neredeyse sınırsız tasarımlar sunmaktadır. 

Eskimiş tavan veya diğer çirkin yapıları örtmek için Öztaş gergi tavandan yararlanın veya yeni inşaat projeleri için farklı tasarımlar yaratın. Sahip olduğunuz proje ne olursa olsun, sizinle birlikte çalışarak zevkinize ve bütçenize uygun bir çözüm oluşturuyoruz.
Gergi tavan her oda için ek şık bir özellik sunan 100'den fazla renkte ve farklı yüzeylerde (mat, saten, yüksek parlaklık) mevcuttur. Gergi tavan, geleneksel tavanların üzerinde büyük teknik avantajlar sunar. 

Hasar görmeden tekrar açılıp kapanabilir, mevcut boruları, kabloları, kanalları ve servis demirbaşlarını, erişilebilirliği korurken aynı anda şık bir görünüme kavuşturur. Yüksek parlaklıktaki lake gergi tavan, en popüler stilimizden biridir ve bir odanın daha yüksek, daha büyük ve daha lüks olmasına izin veren bir ayna efekti yaratır. Buna ek olarak, yüksek yansıtıcı yüzey doğal ışığı ve odadaki elektrik ışıklarını yansıtır ve parlaklığı önemli ölçüde arttırır. Dolayısıyla, bir odadaki yetersiz ışık ile birlikte, oldukça düşük tavanlar için mükemmel bir çözümdür, bu durum bodrumda sıkça görülür.

Yorumlar